Shop

Lieve mensen let op!


Bestellingen via onze website zijn op dit moment alléén bij ons af te halen in Harkema!

 

Wil je toch graag iets bij ons bestellen én het laten bezorgen? 

 

Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening, deze komen er dan nog bij.

 

ShoShin Spiritual Center Pendelbord 

 

Tijdens het bewustwordingsproces, je transformatie ga je steeds meer in verbinding staan met het Universum, je hogere zijn. Misschien heb je vragen of twijfel je ergens over? Pendelen kan een mooie, bijzondere én simpele manier zijn om in verbinding te komen met je onderbewustzijn. Communiceer met je hogere zelf!

 

Wat heb je hier voor nodig? Een open hart, open mind een pendel en (eventueel) een pendelbord. Pendels kun je vinden in diverse spirituele winkeltjes en webshops! Kijk bijvoorbeeld eens op www.kristalmeester.nl

 

Op deze pagina kun je gratis een papieren Pendelbord van ShoShin Spiritual Center downloaden om uit te printen!

 

Hoe werkt het? 

 

Voordat je gaat beginnen is het belangrijk om eerst je pendel en je pendelbord op elkaar af te stemmen. Kies een mooie Pendel uit en begin met stellen van simpele vragen waarop je het antwoord al weet;

 

Hier vind je enkele tips om ervoor te zorgen dat jij en je pendel goed op elkaar zijn afgestemd!

 

Houdt je pendel vast aan de bovenkant van het kettinkje met duim en wijsvinger terwijl je een gerichte vraag stelt. Een pendel reageert op energie en kleine, fijne spierbewegingen die vanuit je onderbewustzijn komen. 

 

1: Kies een Pendel

 

Kies een mooie pendel uit die met jouw ziel resoneert. Dit kan bijvoorbeeld een pendel zijn van edelsteen of metaal etc. Zorg dat je iets kiest dat jou roept, eigenlijk iets dat jouw kiest! * Energetische verbinding van liefde.

 

2: Kies een Pendelbord

Een Pendelbord kan heel fijn zijn om de bewegingen van de pendel goed te kunnen interpreteren en je dus helpen antwoorden te begrijpen, te vertalen. Ook pendelborden vind je in diverse spirituele winkeltjes en webshops. Hier download je gratis een papieren Pendelbord om uit te printen!

 

3: Hou je pendel op de juiste manier vast

Ontspan je schouders, zet je elleboog op tafel (of een andere stabiele ondergrond) en houd het kettinkje van je pendel tussen je duim en wijsvinger vast zodat de pendel in een rechte lijn naar beneden hangt.

 

4: Raak vertrouwd met je pendel

 

Begin met het stellen van simpele vragen waarop je het antwoord al weet;

Heb ik een Hond? Heb ik kinderen? Ben ik getrouwd etc. Op deze manier kun je voor jezelf beoordelen hoe je pendel op jouw vragen reageerd en of hij werkt.

 

Ja = van boven naar beneden

Nee = van links naar rechts

 

5: Maak je hoofd leeg

 

Sluit je ogen, adem rustig diep in en uit. Ontspan je schouders en focus je volledig op je pendel en je samenspel, probeer daarbij de rust in je hoofd toe te laten door eventuele (drukke, onrustige) gedachtes naar de achtergrond te laten verwijnen en deze te laten zijn voor wat ze zijn. Je hoeft er even niets mee. Pendel vervolgens op een manier die met jou resoneert.

 

6: Stel ja/nee-vragen.

Pendels geven in principe alleen antwoord op ja/nee-vragen. Stel vragen die beantwoord kunnen worden met Ja/Nee.

Wilt of kan je pendel je vraag niet beantwoorden, stel je vraag dan anders of stel een geheel andere vraag die je naar het antwoord mag begeleiden.

 

7* Reiniging

 

Reinig je pendel na elke pendelsessie met bijvoorbeeld Wierook, Witte Salie of Palo Santo en bewaar deze in een mooi zakje of doosje.

 

Tip* Vind mooie, bijzondere pendels in de webshop van Kristalmeester.nl

 

* Download hier je gratis ShoShin Spiritual Center Pendelbord!

 

 

ShoShin Pendelbord - Purple

Pdf 20221014 233850 0000
PDF – 979,7 KB 60 downloads

ShoShin Pendelbord - Green

Pdf 20221015 005629 0000
PDF – 979,5 KB 58 downloads

WAUW! Echt een beauty de naturel kleurige Maankalender die volledig past bij de huidige woontrends. De Naturel kleurige Maankalender is voorzien van een koperkleurige folie waardoor hij echt van je muur af schittert! De zwarte letters zorgen ervoor dat alles ook goed leesbaar is. Hierdoor is het niet alleen een eyecatcher, maar is hij ook nog eens zeer praktisch en functioneel.

Een origineel cadeau voor iedereen die van de Maan houdt!

 

Op deze maankalender 2022 vind je:
• Alle maanfasen van 2022
• Het astrologisch teken waar de dagelijkse maan in staat
• De data en tijden van alle Volle Manen
• De data en tijden van alle Nieuwe Manen

 

De poster is gemaakt van 350 gr/m2 HVO Offsett Papier. Dit betekent dat het papier is voorzien van een klein structuurtje en een beetje korrelig aanvoelt. Het is lekker dik en stevig papier zodat je hem niet perse hoeft in te lijsten, maar ook kunt ophangen met bijvoorbeeld washitape. De afmetingen zijn 297 mm x 420 mm (A3 formaat) en de poster is dus voorzien van een speciale koperkleurige folie. De achtergrond heeft een zandkleur en de overige letters zijn zwart.

 

Tip! De zandkleurige Maanfasenposter heeft exact dezelfde kleuren als de zandkleurige Maankalender. Je zou ze dus naast elkaar kunnen hangen!

 

Note: Op sommige afbeeldingen zie je het getal 2019, 2020 of 2021 staan. Als je deze poster bestelt, dan krijg je echt de 2022 versie.

 

Schitterend de zandkleurige Maanfasen poster! Door de bronskleurige folie is het echte een eyecatcher in je huiskamer of praktijk! Nooit hoef je de betekenis van de maanfasen meer te vergeten. Je werpt een blik op je poster en je weet het.

Een super leuk en origineel cadeau!

 

Op deze Maanfasen poster vind je:
• Alle 8 maanfasen (van nieuw naar vol)
• De betekenis van de 8 maanfasen

 

De poster is gemaakt van 350 gr/m2 HVO Offsett Papier. Dit betekent dat het papier is voorzien van een klein structuurtje en een beetje korrelig aanvoelt. Het is lekker dik en stevig papier zodat je hem niet perse hoeft in te lijsten, maar ook kunt ophangen met bijvoorbeeld washitape. De afmetingen zijn 297 mm x 420 mm (A3 formaat) en de poster is dus voorzien van een speciale koperkleurige folie. De achtergrond heeft een zandkleur en de overige letters zijn zwart.

 

Tip! Combineer de Maanfaseposter met de Maankalender!

 

P.s. Er zijn veel vragen over de lijsten. Alle lijsten die worden gebruikt voor de foto’s zijn van Sostrene Grene.

 

Oeh, wat is hij prachtig! Deze A3 poster waarop de Maanfasen en haar betekenis worden weergeven. Door de goudfolie is het echt een eyecatcher in je huiskamer of praktijk. Nooit hoef je de betekenis van de maanfasen meer te vergeten. Je werpt een blik op je poster en je weet het.  

Een prachtig en origineel cadeau!

 

Op deze Maanfasen poster vind je:

• Alle 8 maanfasen (van nieuw naar vol)

• De betekenis van de 8 maanfasen

 

De poster is gemaakt van 350 gr/m2 MC Mat papier. Lekker stevig papier zodat je hem niet perse hoeft in te lijsten, maar ook kunt ophangen met bijvoorbeeld washitape. De afmetingen zijn 297 mm x 420 mm (A3 formaat)en de poster is voorzien van een speciale goudfolie. De overige kleuren zijn donkerblauw en wit.

 

  1. Pure Shea Butter een verwennerij voor je lippen en huid in mini formaat! Handig voor onderweg, om te proberen of om (jezelf) cadeau te doen. Wees gewaarschuwd: je wilt waarschijnlijk nooit meer anders!