Wij zijn opzoek naar jou!

 

Ben jij Yin Yoga docent (m/v) of heb je een Yin Yoga docentenopleiding gedaan en lijkt het jou heerlijk om (weer) les te geven vanuit intuïtie, liefde en natuurlijk vanuit essentie en passie?! Misschien zijn we dan wel opzoek naar jou!


Per 6 September 2023 zijn we voor een aantal weken opzoek naar een Yin Yogi ter inval i.v.m. zwangerschapsverlof voor enkele lessen in de week. (Indien het goed bevalt van beide kanten, wellicht vaker indien nodig!)


Heb je interesse?

Mail dan naar info@shoshinspiritualcenter.nl t.a.v. Chantal van Welbergen


Altijd in Liefde,

Namasté 

afwijkende openingsdagen

 

Van 17 mei t/m 4 juni zijn wij gesloten voor sessies, behandelingen e.o.

 

 

wat Huishoudelijke koek

 

TELEFOONS | TASSEN | OP TIJD KOMEN | matten & Rust
 

de laatste tijd zien we steeds vaker tassen en telefoons in de zaal verschijnen. Of gaat er tijdens de

sessies met regelmaat een riedeltje af. Omdat wij iedereen het ultieme moment van ontspanning gunnen willen we ter liefdevolle reminder het volgende aan jou vragen:

* zet bij binnenkomst alsjeblieft je telefoon uit/op stil of vliegtuigstand. 

* gebruik van telefoons in de zaal is niet gewenst.
* Indien je je telefoon niet in je tas wilt achterlaten kun je deze eventueel afgeven bij een van ons, wij leggen je telefoon in de "bewaar mand".
* tassen graag neerzetten IN het keukentje of in de meditatieruimte. Eventueel mag je jouw tas ook in thee / winkelhoek laten staan, Zo is er voldoende overzicht op je spullen. Mocht je waardevolle spullen bij je hebben dan mag je ook deze altijd bij ons afgeven bij in bewaring mocht je dat fijner vinden!

* wij zullen onze telefoons wél in de zaal gebruiken tijdens de sessie voor o.a. muziek, timen en overige benodigdheden m.b.t. de sessies.

 

Ook zouden we je willen vragen of je op tijd wilt komen naar onze sessies en bij binnenkomst zoveel mogelijk de rust wilt bewaren. Het is voor jezelf, ons en de andere aanwezigen veel fijner om rustig op de mat te stappen en de sessie op tijd te kunnen beginnen. Zorg dat je minimaal 10 tot 5 minuten voor dat de sessie start bent neergestreken op je mat.

Zeker bij Rustgevende sessies als Yin Yoga en Yoga Nidra willen je vragen om je bij binnenkomst lekker te nestelen op je mat zodat je al even tot jezelf kunt komen in je eigen bubbel en de gezelligheid nog even tot ná de les te bewaren ;) Zo blijft de energie in de zaal ontspannen en rustig.

 

* Heb respect voor je yoga mat, de mensen om je heen én de mensen ná jou. Kom dus lekker schoon én fris op de mat! Draag bij het gebruik van onze oogkussentjes tijdens een sessie liever géén make-up, mascara of vette huidolie op het gezicht. Denk met name bij lange, scherpe nagels alsjeblieft om onze matten. Maak desnoods gebruik van een extra eigen mat / handdoek. We treffen met regelmaat beschadigde matten aan. Dit vinden we erg zonde. 

 

* De zaal mag niet worden betreden met schoenen. Je wordt vriendelijk verzocht je schoenen beneden in de hal uit te trekken en deze in het daarvoor bestemde schoenenrek te plaatsen.

 

 

Alvast bedankt!!

 

Altijd in liefde,

 

namasté 

 

A Yogi's Mini retreat

 

Yesss! De nieuwe data voor het A Yogi's mini retreat zijn bekend!

 

Ook dit jaar organiseren we dit bijzondere retreat weer op de magische plek van het Land van een!

dompel je jezelf een hele dag onder in rust en ontspanning met o.a. heerlijke Yoga Sessies, Sound Healing, Stress Release, Meditatie, Blote voeten wandeling, een heerlijke, gezonde lunch en prachtige natuur!

 

A Yogi's Mini Retreat

 

Data's 2023;

17-06-2023

 

Ben jij toe aan een flinke dosis ontspanning, tijd voor jezelf en kun je wel wat extra rust gebruiken? 

Kom dan naar het Een-daagse mini retreat en laat je meenemen in een magische oase van rust en heling, doe nieuwe inspiratie en energie op! 

 

 

sound healing

 

Whoehoe! Op 12-05-23 en 08-06-23 staat er weer een bijzondere Sound Healing groepsessie gepland!

 

Laat je meenemen op energie van de golvende klanken. Een ontspannende, helende reis voor lichaam en ziel. De helende klanken kunnen je verzachting en heling brengen daar waar jouw lichaam het op dat moment nodig heeft. Zet je "aan" knop even heerlijk "uit" tijdens deze 1,5 uur durende sessie en kom weer heerlijk tot rust en (weer) in verbinding met jezelf.

 

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande link of stuur gerust een whatsapp!

 

Sound Healing Groepsessie


Data

12-05-23

08-06-23


Tijd; 19:30 - 21:00


Bijdrage; € 37,50    *contant gepast

*Thee en iets lekkers inbegrepen 

• Let op! Prijzen voor workshops en andere speciale sessies vallen niet onder abonnementen / strippenkaarten. 

 

 

yin yoga & sound healing

 

Een intense healing sessie bestaande uit de prachtige combinatie van Yin Yoga & Sound Healing!

 

Ervaar tijdens een 1,5 uur durende sessie de helende vibraties van de magische klanken van de kristallen klankschalen terwijl je je overgeeft aan de ontspanning van de rustgevende Yin Yoga houdingen.

Een magische combinatie!

 

Datum: 13-04-2023

Tijd: 19:00 - 20:30


Bijdrage; € 37,50    *contant gepast

*Thee en iets lekkers inbegrepen 

• Let op! Prijzen voor workshops en andere speciale sessies vallen niet onder abonnementen / strippenkaarten. 

 

 

Cacao Cermonie

 

Verlang jij naar een diepere verbinding met jezelf, nature of met de wereld om je heen? 

Laat jezelf tijdens de cacao ceremonie dan meenemen op deze bijzondere, liefdevolle journey, terug naar jezelf, terug naar je hart. Laat je creativiteit weer stromen. Opgehoopte energieën in lichaam en geest mag je weer vrij laten.

 

Je mag ervaren dat alles waar jij naar zoekt buiten jezelf al binnen in jou aanwezig is.

 

Ervaar de liefde, de kalmte, vrede, harmonie, waarheid. Het is belangrijker dan ooit om terug in verbinding te komen met je (hogere)zelf. Te ontwaken, bewust te worden. Niet alleen voor jezelf maar voor de hele samenleving...

 

Kijk voor Meer informatie snel bij Belevingen & Retreats en meld je aan!

 

Cacao Ceremonie

 

Datum; 01-04-2023

Locatie; ShoShin Spiritual Center

Tijd; 19:00 - 22:00

Jouw bijdrage; € 49,50   *contant gepast