Over ShoShin

 

Bij Shoshin Spiritual Center, (Levensbeschouwelijk, Retrait / Bewustwordingscentrum) voor uw mentale, geestelijke, spirituele en fysieke gezondheid) kun je terecht voor o.a. ontspannende, therapeutische Yogasessies, Meditaties, Healingsessies, Massages, Retreats, Workshops en Lezingen. Maar vind je ook de mooiste kristallen en andere bijzonder fijne producten in onze holistische winkelhoek!

 

De helende werking van een Massage, Reiki of Lomi Lomi behandeling geloven velen wel. Maar waarom Yoga en Meditatie? Dat is voor sommigen toch nog wel een dingetje! 

Wij leggen je graag uit wat Yoga en Meditatie in het speciaal voor jou kan betekenen.

 

"Yoga en meditatie zijn al duizenden jaren oud en is inmiddels ook in het westen haast niet meer weg te denken. Toch zijn er nog steeds mensen die de gedachten dragen dat yoga en meditatie alleen maar zweverig, vaag of religieus is. Maar niets is minder waar! Yoga en meditatie zijn zeer bijzondere middelen om ons lichaam fitter, krachtiger en gezonder te maken. Het draagt bij aan een gezonde en sterke mind en helpen je om je immuunsysteem te versterken en zo je algehele gezondheid een boost te geven. Yoga en meditatie kun je zien als een levensstijl waarbij je werkt aan een gezonder en gelukkiger leven op 4 niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel". Het is voor iedereen!


We blijven gedurende ons leven nooit dezelfde persoon. Elke dag doen we nieuwe ervaringen op in het leven en elke ervaring doet iets met ons. Zowel positief als negatief. Veel van deze ervaringen dragen bij aan onze groei in het leven, maar sommige ervaringen zorgen soms ook voor veranderingen waardoor we even of voor langere tijd uit evenwicht raken en kan het gebeuren dat we verstrikt raken in de drukte van het leven; een drukke baan, een gezin, eigen bedrijf, de druk vanuit de maatschappij of onze (directe) omgeving. Soms worden we nog geplaagd door pijnen uit het verleden die we voor onszelf nog hebben op te lossen of emoties die ons niet meer dienen en we hier op een of andere manier maar moeilijk los van komen of het balans niet meer weten terug te brengen.

Er kunnen zo tal van redenen zijn om meer innerlijke rust voor jezelf te wensen. Wellicht kamp je met Burn-Out klachten, of ben je herstellende van een Burn-Out. Heb je last van hyperventilatie of angsten. Yoga en Meditatie dragen bij aan lichamelijk en geestelijk herstel. En zullen je meer innerlijke rust kunnen bieden. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem en zul je merken dat je mentaal en fysiek steeds krachtiger wordt.


Op het gebied van Yoga kun je je volledig laten onderdompelen in rust en heling..
Of je nu opzoek bent naar meer innerlijke rust of een flexibeler, krachtiger en fitter lichaam wenst. Onze mindfulness yoga sessies worden altijd gecombineerd met een vleugje Yang. Alles ontstaat uit de wisselwerking tussen Yin en Yang. 
Niets is ooit helemaal Yin of helemaal Yang. Ze hebben elkaar nodig om de perfecte balans te creëren!

 

ShoShin is ontstaan vanuit de zielsmissie van Chantal van Welbergen en wordt inmiddels belicht door deze 3 prachtige, bijzondere, krachtige en liefdevolle vrouwen die vanuit liefde hun licht met anderen delen om anderen weer verder te leiden in hun journey! Maak hieronder kennis met ons mooie kleine team of kom snel eens langs!

 

Wij zijn er voor iedereen. Voel je thuis, voel je welkom...

 

Altijd in liefde,

Namasté

 

 

Even voorstellen!

 

 

Chantal van Welbergen, (Sawala Ahana Aljah) getrouwd en moeder van 5 mooie zoons is eigenaresse en founder van Shoshin Spiritual Center. Een passievolle, spiritual teacher, lichtwerker die met veel liefde en compassie mensen mee op een reis naar binnen neemt. Met als missie je innerlijke rust, balans en eigen zielsmissie oftewel, de mooiste versie van jezelf (terug) te vinden en zo bijvoorbeeld angsten en depressie te overwinnen. 

 

Jaren geleden raakte ik zelf in een burn-out, mijn functies in de financiële wereld werden mij veel te zwaar, en vraten mij voor mijn gevoel letterlijk op. Dit was niet mijn pad. Ik wist dat ik een hoger doel voor mij had liggen, maar kon er nog niet bij wat dat dan was. Hoe frustrerend!! En misschien wel heel herkenbaar voor jou? Als hoogsensitieve empaat, weet ik dan ook als geen ander hoe het voelt om door deze diepe dalen heen te gaan...

 

Maar weet ik ook hoe het is om weer in verbinding terug te komen met jezelf, het Universum, je Engelen, Gidsen, give it a name! En (weer) te durven vertrouwen!

 

"Ik werk intuïtief, ook tijdens meditaties en behandelingen vind ik het erg prettig en belangrijk om op mijn intuïtie te vertrouwen en deze te gebruiken. Zo sta ik het dichtstbij mijn essentie en kan ik mijn cliënten de rust geven die ze nodig hebben".


Altijd in liefde,

Namasté

 

 

Anieska Idema, een liefdevolle lichtwerker en moeder van 3 prachtige dochters!

 

"Nu zo'n 12 jaar geleden kwam yoga op mijn pad. Op de mat was het thuis komen. Ik ervaarde niet alleen de rust, maar ook de bewustwording van mijn innerlijke onrust. Ondertussen heb ik vele vormen van yoga mogen ervaren. Waaronder Power Yoga, Ashtanga, Vinyasa en Yin Yoga. Een bijzondere reis!

 

Ik geef o.a. Lomi Lomi, Ontspanningsmassage, Reiki en Yin Yoga.

 

Yoga en Massages zijn voor mij lichaam -en levensonderhoud. En dus o zo belangrijk!
Mijn missie, tijdens mijn behandelingen en sessies, is om jou een diepe ontspanning te laten ervaren en zo de weg (terug) te vinden naar meer innerlijke rust en heling zodat er weer nieuwe energie en ruimte mag ontstaan! Laat je lichaam en geest weer tot rust komen en versterk je immuunsysteem."

 

Indien je een combinatie wenst van deze 3 behandelingen is dit altijd in overleg mogelijk!

 

Ik zie je graag, voel je welkom!

Liefs Anieska

 

 

Alie de Vries Een prachtige, krachtige Yogi! Samenwonend én moeder van een fantastisch, lieve zoon.

 

'Door de jaren heen heb ik veel aan yoga gedaan. Tijdens mijn vele reizen kwam ik in Azië in aanraking met Yoga waar ik vroeger ook lessen heb mogen volgen! Eenmaal terug in Friesland is Yoga altijd een onderdeel van mijn leven gebleven. Yoga is met name onderdeel van mijn ochtendritueel geworden!

 

Bij ShoShin geef ik o.a. Hatha en Pilatus.

 

Lenig of niet ik inspireer je graag om jezelf uit te dagen! Door te proberen, te oefenen en vooral te leren én te durven vertrouwen op je eigen lichaam wordt je steeds sterker en krachtiger! Niet alleen fysiek maar ook mentaal! Voel de kracht van binnen uit!'

 

Liefs,

Alie