yoga

 

YIN YOGA & MEDITATIE 

 

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen.

 


In Yin Yoga zoeken we de stilte en de ontspanning in het ongemak. We zitten langer in een houding. De houdingen en oefeningen hebben als doel om in een specifiek gedeelte van het lichaam weerstand op te zoeken maar daarnaast de rest van het lichaam te ontspannen. Hierbij gaat het om het prikkelen van banden en pezen, versoepelen en flexibeler worden. Het laten "smelten" van het bindweefsel. Omgaan met ongemak. We willen compressie en stretch ervaren. En door langer in de houding te blijven zorg je ervoor dat de stretch helemaal doordringt tot in het bindweefsel. Zodat deze weer smelt en gaat stromen.

 

 

Je staat jezelf toe om door te stromen.

 


Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen,  je gebruikt de houding om in je lijf te komen. De spanningen in een diepere laag te ervaren en, nog belangrijker, zowel fysiek als mentaal los te laten. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitdaagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

 

De sessie Yin yoga en meditatie heeft een relatief rustig karakter. De sessies zijn kalm, ontspannen en fijn doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam en je mind.

 

Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. Yin yoga richt zich op het verbeteren van de pezen, bindweefsel en gewrichten. Door de spieren (Yang Weefsel) te ontspannen komt er lichte druk te staan op de hardere weefsels in het lichaam (Yin weefsels). Hierdoor verbetert de doorbloeding en daarmee de conditie van deze weefsels. De mobiliteit en kracht van de gewrichten verbeterd hierdoor waardoor de spieren beter ondersteund worden in hun werking. Het lichaam gaat hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen.
Yin Yoga is een verrijkte manier om onze lichaam en geest krachtig en gezond te houden. De innerlijke rust te herstellen. En eigenlijk zoveel meer.

 

Yin Yoga zorgt ervoor dat onze collageenvezels langer gezond blijven waardoor we degeneratie, fixatie en dehydratatie tegen kunnen gaan. De houdingen in Yin Yoga stimuleren het bindweefsel een aantal stoffen te vormen; glycosaminoglycanen ook wel GAG's genoemd. Deze spelen een zeer belangrijke rol in de cellulaire ontwikkeling, reparatie en vervanging. Dit zijn vitale bestanddelen voor de ontwikkeling van vele systemen in ons lichaam, waaronder pezen, kraakbeen, hoornvlies, huid en bindweefsel.

 

Wanneer we ons bindweefsel stimuleren sturen we ons lichaam aan om een van de bekendste GAG's aan te maken, hyaluronzuur. Hyaluronzuur kan, in verhouding tot haar massa, zeer grote hoeveelheden water aan zich binden (tot wel 6 liter water per gram, oftewel zesduizend keer het eigen gewicht aan water!). Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van de synovia (gewrichtsvloeistof). Deze werkt als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen en zorgt er daarnaast voor dat het bindweefsel van meer vocht wordt voorzien. De gewrichten worden én blijven hierdoor soepeler en stellen we zo het verouderingsproces wat langer uit!

 

Iedereen heeft baat bij Yin yoga. Als je een zittend beroep hebt, bijvoorbeeld, belast je de gewrichten en het bindweefsel in je bekken en rug. Je spieren zijn constant aan het werk om je lichaam rechtop te houden. Daardoor verkorten ze. Bij Yin yoga laat je die spieren juist los. Hiermee voorkom of herstel je klachten in de gewrichten, rug, schouders, heupen. De houdingen worden hoofdzakelijk zittend of liggend uitgevoerd. Yin yoga kun je het beste met “koude” spieren volgen. De spieren zijn dan nog stijf, waardoor je sneller bij de bindweefsels en gewrichten komt.

 

De rust van de Yin yoga maakt ook dat het lichaam koel blijft. Zorg er voor dat je warm genoeg gekleed bent. Neem zeker in de winter een extra vest mee en wellicht een extra paar warme sokken.

 

Een sessie om helemaal tot en weer bij jezelf te komen!

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Restorative YOGA
 

Restorative (herstellende) Yoga is een cadeautje voor jezelf. Bij ons vind je een combinatie van Restorative en Yin yoga.

 

Yogavormen die geen inspanning van je vragen, maar daarentegen een groot effect teweeg kunnen brengen. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd en is meer meditatief dan actief. Rust, zachtheid, milde stretch en herstel zijn de kernwoorden voor deze yogastijl.

 

Deze yoga vorm is zeer geschikt bij stress gerelateerde klachten (overspannenheid, Burn-out), maar ook bijvoorbeeld bij blessures of ziekten. Tevens een erg fijne yogavorm voor vrouwen in de eerste maanden na een bevalling en vrouwen in de overgang.

 

Je lichaam wordt ondersteund door kussens (bolsters) en dekens, hierdoor word je uitgenodigd om los te laten en diep te ontspannen. De poses worden langer aangehouden (in zo min mogelijk weerstand, soms wel 10 of 15 minuten) dan in een enkele Yin Yoga les, zodat je van spanning geleidelijk over kunt schakelen naar volledige ontspanning.

 

De focus is op de ademhaling en de les is gericht op het verstillen van de mind en het activeren van het parasympatische zenuwstelsel zodat je optimaal kunt ontspannen. Vooral de gebieden van schouders, rug, bekken en heupen worden in verschillende poses uitgenodigd om te ontspannen.

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Yoga Nidra 

 

Yoga Nidra wordt ook wel slaap Yoga genoemd., het is een heerlijke vorm van yoga die je in een zeer diepe staat van ontspanning brengt. Soms zelfs in trance. Dat terwijl je de hele les in warm onder een dekentje ligt. In het kader; Rust, Opladen, Complete ontspanning en Herstel. Tien minuten Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap. Yoga Nidra, betekent 'Yoga slaap' en is een yogavorm waarbij je ontspannen op je mat ligt en de teacher, ik in dit geval,  je door een begeleide meditatie naar een diepe staat van ontspanning brengt. 

 

In deze staat, tussen slapen en waken in, vindt diepe heling plaats. Tijdens Yoga Nidra gaat je brein van bèta hersengolven (een wakkere staat met veel hersenactiviteit) naar alfa hersengolven, een meer ontspannen toestand. Bij de alfa staat komt het hormoon serotonine vrij, en dat kalmeert je lichaam en geest. Van de alpha staat ga je via een theta hersengolf staat (droomstaat), naar een delta hersengolf staat waar je gedachten slechts 1 tot 4 gedachten per seconde zijn.

 

In deze staat wordt het stresshormoon cortisol uit je systeem verwijderd.

 

Uiteindelijk kun je naar een diepe delta staat zakken, waar je hersenen compleet gedachteloos zijn.
Tijdens Yoga Nidra leer je alert te blijven, zelfs als je lichaam slaapt. Je kunt tijdens Yoga Nidra soms volledig in slaap vallen, maar langzamerhand zal je merken dat je met oefenen steeds meer en meer alert blijft.

 

Een sessie om weer even compleet tot rust te komen en jezelf weer helemaal op te laden!

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Hatha Yoga 

 

Hatha Yoga waarschijnlijk een van de meest bekende Yoga vormen. Hatha is een fysieke yoga vorm die voor het grootste deel bestaat uit beoefening van statische houdingen en ademhalingstechnieken.

 

Door het beoefen van Hatha Yoga creëer je meer beheersing over zowel je lichaam als je geest.

 

We maken hierbij gebruik van de Critical Alignment methode. Belangrijk is de grote aandacht voor de techniek en de juiste uitlijning van het lichaam tijdens de uitvoering van de houdingen.

 

We gebruiken hulpmiddelen in de lessen zoals bolsters, meditatiekussens of blokken (te gebruiken bij o.a. rug en nekklachten) om het beste uit zowel jezelf als uit de houdingen te halen.

 

Er zullen zowel rustige als uitdagende houdingen worden beoefend. Denk aan ‘achteroverbuigingen’ voor o.a. onder- en bovenrug klachten, ‘vooroverbuigingen’ als rustgevende houdingen en om o.a. lenigheid in de benen te bevorderen.

 

Ieder lichaam is uniek en heeft haar/zijn eigen behoeftes. Een ieder leert op zijn of haar eigen niveau!

 

Gegeven door: Alie de Vries

 

 

 

KUNDALINI YOGA 

 

Kundalini Yoga is een spirituele yogastijl en is naar eigen zeggen dé alles omvattende Yoga vorm. De Essentie van Yoga waaruit vele andere mooie vormen zijn ontstaan.

 

Bij Kundalini Yoga draait het om het activeren van je eigen bewustzijn. Wanneer je dit met succes uitvoert, creëer je een hogere staat van bewustzijn. Er komt energie vrij in het lichaam door het openen van de chakra’s.

 

Kundalini is zowel stille meditatie als pure actie. Kundalini Yoga is goed voor lichaam en geest en helpt je de uitdagingen in het leven beter aan te kunnen. Je krijgt nieuwe energie waardoor je weer nieuwe krachten opdoet.

 

Hoewel Kundalini Yoga een nieuwe trend is in de moderne wereld, is deze bijzondere Yoga vorm gebaseerd op ervaringen van een eeuwenoude traditie. Yoga wordt wereldwijd al heel lang gebruikt als een methode om het leven op een hele individuele en persoonlijke manier te verrijken en te verbreden.

 

Vooral in deze tijd waarin veel mensen moeite hebben om oriëntatie en een doel te vinden biedt het holistische concept van Kundalini Yoga een zingevende weg, die vandaag de dag nog net zo actueel is als 2500 jaar geleden!

 

Kundalini yoga verandert negatieve in positieve energie en helpt je zo om meer rust te vinden in jezelf en met je levensvreugde voor alles open te staan.
Het is een effectieve en eenvoudige techniek om je lichaam en geest te trainen. De oefeningen zijn gemakkelijk aan te passen aan je eigen niveau en zijn heel gericht te gebruiken om bijvoorbeeld je spieren te versterken (denk bijvoorbeeld aan de rug), bij klachten ( zoals met de darmen ) maar bovenal ter ondersteuning van de algehele gezondheid.

 

Kundalini Yoga is een avontuur dat de moeite waard is!

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Kinder Yoga

 

Voor kinderen vanaf 5 jaar is er zowel ontspannende als energieke yoga. De kinderen maken spelenderwijs kennis met wereld van Yoga. Tijdens de les doen we leuke oefeningen die kinderen alle ruimte geeft om te bewegen, fantaseren, ontspannen, ervaren en ontdekken.

 

De oefeningen zijn een fijne, uitnodigende manier voor kinderen om hun concentratie, coördinatie, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten en te versterken. Het helpt ze niet alleen bij het vinden van een stukje rust en ontspanning maar tegelijkertijd bij het ontwikkelen van een krachtig en flexibel lichaam! 

 

Yoga is niet alleen goed voor het lichaam, het is ook nog eens ontzettend leuk!

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Meditatie

 

 

 

Volle Maan ontspanningsmeditatie

 

Tijdens een volle maan ontspanningsmeditatie laat je je een uur lang heerlijk begeleiden in meditatie dit je zittend of lekker liggend op de mat beoefend, je keert deze meditatie volledig naar binnen en maakt verbinding met je innerlijke zelf. Tijdens deze meditatie mag je voelen, ervaren en loslaten.

 

Vooraf doen we een paar ontspannende Yin Yoga Oefeningen in het teken van de Volle maan energie.

 

Een Meditatie die je even helemaal laat ontspannen zodat je hopelijk nét even iets beter slaapt tijdens die woelige Volle Maan!

 

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

Volle maan kirtan kriya meditatie

 

Tijdens de Volle Maan cirkel Beoefenen we de krachtige transformatieve ‘Kirtan Kriya’ meditatie.
Deze is vooral bekend als de “SA TA NA MA” meditatie, Deze meditatie is een krachtig metafoor voor verandering.

 

Bijzonder om te weten; "Er wordt gezegd dat als alle andere meditatietechnieken verloren zouden gaan, deze meditatie voldoende zou zijn om onze psyche te zuiveren en ons lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen. Het is een prachtige meditatie die je helpt om van binnenuit te reinigen en te zuiveren en nieuwe heldere zaden van verandering en groei in je energieveld te planten".

 

We zullen mantra, mudra, stem en visualisatie gebruiken om je chakra's en je aura in balans te brengen. Deze diepgaande meditatie heeft de kracht om gewoonten en verslavingen te doorbreken, omdat het toegang geeft tot het deel van de hersenen waar gewoonten worden gecreëerd, waardoor je de tools krijgt om ze opnieuw vorm te geven en te transformeren. 

 

Wat doen we Tijdens de SA TA NA MA meditatie?

Tijdens deze meditatie maken we gebruik van de volgende mantra:

 

SAA: Oneindigheid, geboorte, kosmos, begin

TAA: leven, bestaan

NAA: Dood, verandering, transformatie

MAA: Wedergeboorte dit vertegenwoordigt de cyclus van de schepping.

 

Uit het Oneindige komt leven en individueel bestaan. Uit het leven komt dood of verandering. Uit de dood komt de wedergeboorte van het bewustzijn. Dit leidt tot het ervaren van de vreugde van het oneindige door een meelevend leven te leiden.

 

Voordat we beginnen met de meditatie warmen we kort even op met wat fijne Kundalini Yoga-oefeningen, waarna we moeiteloos in deze prachtige, transformerende en helende meditatiecirkel glijden.

 

Tijdens de meditatie wordt er een magische,, krachtige energie opgewekt, wanneer je je volledig durft open te stellen en  mee durft te doen zal dit een bijzondere beleving zijn! Kom het zelf ervaren en maak gebruik van de kracht van het samen verbinden in de krachtige  Volle Maan energie. Wanneer je klaar bent voor transformatie en groei in je leven dan is deze meditatie echt iets voor jou!

 

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

 

Circles en Cermeonies

 

 

Women Circle

 

Ontsteek je innerlijke sparkle, laat je innerlijke vuur oplaaien bij deze bijzondere cirkel van vrouwen waar je liefdevol wordt begeleid tijdens een krachtig, transformerend samenzijn. Waar we onze innerlijke kracht, onze innerlijke schoonheid en innerlijke wijsheid mogen oproepen.

 

Laten we het heilige vrouwelijke aanroepen om samen op te staan, als zusters, als dragers van de oneindige wijsheid die in ons ligt. Samenkomen om te zingen, te bewegen, Te dansen, te delen, te mediteren en om diep verbonden te zijn met onze ziel, onze essentie. Met de intentie gericht op het loslaten van Eeuwenlang schuld en schaamte terwijl we ons verbinden met de helende energie van ons Hart en oude wonen mogen laten helen, oud zeer mogen loslaten.

 

Stap in je innerlijke kracht, verbind en geef je gave door aan de wereld!

 

Voel je de roep? Doe dan mee met deze Women's Circle om op te staan, samen in verbinding en liefde.

 

Sisters united, rise up together and shine your light bright! ♥

 

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Cacao Ceremonie

 

Verlang jij naar een diepere verbinding met jezelf, nature of met de wereld om je heen? 

Laat jezelf tijdens de cacao ceremonie dan meenemen op deze bijzondere, liefdevolle journey, terug naar jezelf, terug naar je hart. Laat je creativiteit weer stromen. Opgehoopte energieën in lichaam en geest mag je weer vrij laten.

 

Je mag ervaren dat alles waar jij naar zoekt buiten jezelf al binnen in jou aanwezig is.

 

Ervaar de liefde, de kalmte, vrede, harmonie, waarheid. Het is belangrijker dan ooit om terug in verbinding te komen met je (hogere)zelf. Te ontwaken, bewust te worden. Niet alleen voor jezelf maar voor de hele samenleving...

 

Cacao wordt door de oude Maya’s en Azteken al duizenden jaren gebruikt voor spirituele, medicinale ceremonies. Cacao ceremonies zijn al een eeuwenoud ritueel voor innerlijk ontwaken en om creatieve inspiratie te ontvangen, te verbinden met het hart, liefdevolle energie te voelen en contact te maken met je hogere zelf, je innerlijke wijsheid. Doordat de rauwe cacao werkt op je hart chakra kun je hierdoor op emotioneel én mentaal niveau meer verbinding ervaren met je eigen hart maar ook met anderen. Ook zal je meer ruimte ervaren om inzichten, creatieve ideeën en andere inspiratie en/of boodschappen te ontvangen.

 

Rauwe cacao is niet voor niets een van de beste superfoods uit de natuur omdat deze zeer rijk is aan antioxidanten, en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. Door het hoge gehalte aan antioxidanten wordt de bloeddruk verlaagd en helpt de magnesium je bij bij het ontspannen van de spieren (én weefsels) Het ijzer en zink brengt de bloedsuikerspiegel en cholesterol in balans. 

Ook in de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde wordt cacao veel gebruikt! 

 

Mocht je nu het idee hebben dat we onszelf tijdens een cacao ceremonie volledig storten op het eten van heerlijke chocolade, well think again! Een Cacao ceremonie heeft eigenlijk niets te maken met het eten van chocolade. Helaas...

 

We maken tijdens een ceremonie gebruik van pure, rauwe cacao. Rauwe cacao staat wellicht in verbinding met chocolade, maar dan in de puurste vorm – zonder suiker, melk of andere toegevoegde (gif)stoffen.

 

What's the difference? ‘Gewone’ chocola wordt gemaakt van gebrande cacaobonen waardoor de cacao heel anders gaat smaken. Doordat rauwe cacao niet of nauwelijks wordt verhit, blijft deze veel intenser, zelfs een beetje nootachtig en bitter van smaak. Heel anders dus!

 


Wat gebeurd er dan wél?

 

Tijdens Cacao ceremonies zitten we meestal met elkaar in een cirkel. We drinken een heerlijk warm kopje met zo'n 42 gram rauwe cacao (p.p), een half kopje water en een snufje chili of cayennepeper. Zo wordt er bijvoorbeeld honing of agave siroop en specerijen als kardemom, kaneel of gember toegevoegd om de bittere smaak te verzachten. Zo zijn er zijn verschillende variaties te maken!


Daarnaast worden er intenties geplaatst, wordt er gemediteerd maar ook zijn zingen of dansen zeker niet vreemd tijdens deze bijzondere ceremonie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van muziek en geluiden met behulp van klankschalen, gongs en/of trommels.

 


Voel tijdens de meditaties, de helende muziek, lichaamswerk en de prachtige mantra's die we gebruiken wat je vrij mag laten, wat je mag opruimen. Voelen waar je mag verzachten en waar je heling mag toelaten. Alles mag er zijn en gevoeld worden.

 

Al met al iets bijzonders om te ervaren!

 

 

* En natuurlijk zal er aan het einde van deze sessie nog iets gezonds lekkers zijn om je nog even op te mogen storten ;)

 

 

Tip! Om de cacao zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag van te voren géén alcohol te drinken en matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.  

 

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

 

Sound Healing

 

Sound healing is een verzachtende, helende en rustgevende meditatie vorm met klanken en geluid die een diepe werking geeft op lichaam en geest.

 

Laat je meenemen op een helende reis tijdens de sound healing waarbij de vibratie en de energie van de prachtige klanken een weg vinden door je lichaam en geest en heling en verzachting brengen daar waar jij het op dat moment nodig hebt. een bijzondere manier om bij jezelf te komen en complete rust te ervaren. 

 

Onze Sound Healing is ook als privé sessie te boeken!

 

Gegeven door: Chantal van Welbergen

 

 

Massage

 

 

Rebalance Anti-Stress Ontspanningsmassage

 

Een heerlijke holistische ontspanningsmassage van de rug, nek, schouders (met natuurlijke olie) en hoofdhuid (zonder olie). 

Inclusief armen, handen, benen en voeten.

 

Gun jezelf de tijd om in een rustgevende omgeving te ontspannen, los te laten en weer op te laden!

 

Behandeling gegeven door: Chantal van Welbergen

 

* Ter info: Wij masseren alléén vrouwen. Wij werken uiterst professioneel en zullen verder niet reageren op ongepaste vragen en verzoeken.

 

Op maat

 

 

Begeleide Meditatie en ademcoaching

 

Hulp bij het mediteren en beter ademhalen (bv bij hyperventilatie, angst).

 

Wanneer je wel wil mediteren, maar moeite hebt om geconcentreerd en bij jezelf te blijven. Als je last hebt van hyperventilatie, angst of stress of Burn-out begeleid ik je graag door middel van diverse meditatie oefeningen terug in balans, terug naar complete rust.


de sessie zal plaatsvinden bij Shoshin spiritual center in Harkema.

 

Je kunt een losse sessie boeken of gaan voor een langer traject.

 

 

 

Personal yoga / meditatie begeleiding

 

Ben je opzoek naar privé yoga of meditatie begeleiding? Voel je welkom  bij Shoshin!

 

Chantal is een ervaren Spiritual yogi die haar hooggevoeligheid inzet tijdens haar sessies en behandelingen. Invoelend,, eerlijk en warm. Chantal luistert graag naar je en voelt aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te kunnen en mogen zijn tijdens de yogasessie. Zij begeleidt jou in de houdingen en neemt je graag mee op een reis door je eigen lichaam en geest.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is in een één op één situatie. Dat kan fysiek (bij b.v. blessures of ziekten), mentaal (b.v. stress, burn-out) of een combinatie hiervan zijn. De sessies worden afgestemd op jouw niveau en wensen.

 

Wanneer privé yoga en/of meditatie coaching?

 • Heb je klachten waardoor je geen reguliere yoga sessies kunt of wilt volgen OF vind je Een yogasessie in groepsverband net even té spannend?
 • Ben je geïnteresseerd in meditatie en/of yoga, maar doe je het liever wanneer het jou uitkomt en alleen?
  Dan zijn privé sessies iets voor jou
 • Wil je graag specifieke begeleiding bij verschillende houdingen?

 

Privé Yoga en meditatie  is zeer geschikt voor mensen die te maken hebben met o.a.:

 • Burn-out / stressklachten
 • Ademhalingsproblemen gerelateerd aan spanning (hyperventilatie e.d.)
 • Blessures / pijnklachten
 • Rugpijn
 • Slechte houding
 • Moeite met drukte van een volle yogales
 • Emotionele disbalans
 • Angsten

Uit welke yogastijlen kun je kiezen?

 • Yin yoga
 • Yoga Nidra
 • Restorative yoga
 • Hatha Yoga
 • Kundalini Yoga
 • Meditatie
 • Het leren van specifieke houdingen

 

Intakegesprek

In het telefonische intakegesprek bespreken we jouw eventuele klachten en wensen. Samen maken we een planning, met de daarbij behorende afspraak of afspraken.

Werkwijze
Een privésessie zal plaatsvinden bij Shoshin spiritual center in Harkema.

Je kunt een losse sessie boeken of gaan voor een langer traject.

 

 

Bedrijfsyoga / Behandelingen

 

Yoga is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.

 

Waarom investeren in yoga voor uw werknemers?

 

 • Minder ziekteverzuim en betere prestaties.
 • Yoga via de werkgever biedt een aantrekkelijk belastingvoordeel
 • Het doen van yoga met collega’s verbetert de onderlinge communicatie en werkt daardoor krachtig tegen een slechte sfeer en pesten op het werk.
 • Meer weerbaarheid tegen kritiek.
 • Zowel yoga als meditatie vermindert stress direct. Dit is wetenschappelijk aangetoond.

 

Er zijn binnen Shoshin diverse mogelijkheden

 

 • Workshop Yoga bij Shoshin (eenmalig)
  • Vaste les Yoga bij Shoshin (wekelijks)
  • 1 op 1 behandeling bij Shoshin (wekelijks, trajectduur bespreekbaar)

   

  Wij ontvangen eenmalig of wekelijks uw werknemer(s) of het team en zullen 45 tot max. 60 minuten lesgeven.  De les bestaat uit voor iedereen uit te voeren houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie (ongeacht leeftijd, gesteldheid of ervaring). Deze lessen kunnen, indien gewenst gevolgd worden in gewone (werk)kleding. We hebben geen kleedkamers, dus draag je toch liever gemakkelijke kleding (wel aan een aanrader) kleed je vooraf dan alvast even om.

   

  Voor meer informatie over de lessen en kosten kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)6 27 48 0064 of neem contact op via het contactformulier op de website.

   

   

  Workshops

   

  Regelmatig geven wij diverse gezellige mindful en creatieve workshops.

  Denk bijvoorbeeld aan het maken van prachtige dreamcatchers, moodboards en meer.

  "Together we create'.

   

  Houdt onze instagrampagina en website in de gaten voor onze leuke workshops!

   

   

   

  Dagretreat

   

  We geven natuurlijk regelmatig diverse fijne dagretreats op onze eigen locatie, maar wellicht wil jij graag een privéretreat met alleen jouw dierbaren of met jouw collega's, klein en compact geheel naar eigen wens. Dat kan! neem gerust contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken!

   

   

   

   

  Shoshin yogaparty

   

  Heb je iets speciaals te vieren en wil je wel eens iets anders? Misschien is een Yogaparty dan precies wat je zoekt!

  We creëren een super fijne sessie volledig naar wens. Er zal naar aanvraag ongeveer 60 minuten les gegeven worden. Je mag zelf je wensen aangeven voor een sessie. Een sessie kan bijvoorbeeld bestaan uit voor iedereen goed uit te voeren houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen (ongeacht leeftijd, gesteldheid of ervaring). Maar als je juist een meer uitdagender les wilt kan natuurlijk ook!


  Deze sessies kunnen, indien dit gewenst is gevolgd worden in gewone kleding. Je hoeft verder niets te regelen of mee te nemen alles is aanwezig (behalve je fotocamera om de gezelligheid vast te leggen!)  * thee en iets lekkers na de les inbegrepen