Rooster

ROOSTER

Mentaal en Fysiek Therapeutische Sessies

 

Maandag

Behandelingen en 1 op 1 begeleiding op afspraak

 

Dinsdag

Kundalini Yoga & Meditatie Mental Therapy Session

Tijd | 19:00 - 20:00

Hatha Yoga Mental Therapy Session

Tijd | 20:30 - 21:30

 

Woensdag

Hatha Yoga Mental Therapy Session

Tijd | 09:30 - 10:30

Yin Yoga & Meditatie Mental Therapy Session

Tijd | 19:00 - 20:00 

Yin Yoga & Meditatie Mental Therapy Session

Tijd | 20:30 - 21:30

 

Donderdag

Behandelingen en 1 op 1 begeleiding op afspraak

 

Vrijdag

Behandelingen en 1 op 1 begeleiding op afspraak

 

Yin Yoga & Meditatie Mental Therapy Session

Tijd | 09:30 - 10:30

Kinder Yoga Mental Grow Session

Tijd | 15:00 - 16:00

Yin Yoga & Meditatie Mental Therapy Session

Tijd | 19:00 - 20:00

Yoga Nidra Mental Therapy Session **

Tijd | 20:30 - 21:30

 

 

* Overige behandelingen en privé 1 op 1 begeleiding op afspraak.

* Yoga sessies vinden enkel doorgang bij voldoende aanmeldingen!

** Elke laatste vrijdag van de maand (mits anders aangegeven)

 

Gedurende de schoolvakanties zijn wij gesloten voor de reguliere Yogasessies. Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak voor behandelingen, retreats en andere speciaal georganiseerde events.

 

 

* Goed om te weten! ;

 

* Meld jezelf vooraf altijd (zelf) aan voor een sessie om teleurstelling te voorkomen.

 

* Aanvang is 10 minuten voor start van de sessie. De deuren gaan 10 minuten van tevoren open. Zorg dat je dus 10 minuten te vroeg aanwezig bent :). Wanneer de sessie is gestart wordt de deur afgesloten en kun je niet meer naar binnen. Mocht je onverhoopt een paar minuten later zijn meld dit dan even.

 

* Sessies en workshops vinden doorgang bij minimaal 4 á 5 personen. Iedeen er niet voldoende aanmeldingen zijn proberen we indien mogelijk met een van de andere groepen samen te voegen. Wanneer dit niet lukt kan een sessie helaas geen doorgang vinden.

 

* Wij werken op basis van aanmeldingen. Daarom stellen we het zeer op prijs wanneer je onverhoopt verhindert bent dit z.s.m. aan ons door te geven. Uiterlijk 1 uur van te voren.

 

1 op 1 begeleiding, behandelingen of andere speciaal georganiseerde belevingen dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd.

 

Aanmeldingen die korter dan één van te voren worden gecanceld worden in rekening gebracht of van het eventuele tegoed afgehaald voor de verloren tijd / op te vullen plek binnen een sessie.

* Uiteraard m.u.v. bijzondere situaties waar wij begrip voor hebben.

 

* Houdt alsjeblieft rekening met lopende sessies en / of behandelingen. Wacht rustig af tot je naar binnen kunt en bewaar de rust zoveel als mogelijk. 

 

De zaal mag niet worden betreden met schoenen. Je wordt vriendelijk verzocht je schoenen beneden in de hal uit te trekken en deze in het daarvoor bestemde schoenenrek te plaatsen.

 

* Telefoons zijn uitgeschakeld, staan op vliegtuigstand of op stil. Telefoons worden niet mee de zaal in genomen mits dit écht noodzakelijk is. Het gebruik van je mobiele telefoon is tijdens de les is niet gewenst omdat je er mogelijk de rust van een ander mee verstoord.

 

* Je jas en je tas kun je ophangen aan de kapstok in het keukentje. Indien je kostbaarheden bij je hebt mag je altijd je tas in de meditatieruimte neerzetten gedurende de sessie. Neem liever géén jassen en tassen mee de zaal in, dit omdat we de zaal graag rustig houden. Je bent ten alle tijden zélf verantwoordelijk voor je eigen spullen.

 

* Heb respect voor je yogamat, de mensen om je heen én de mensen ná jou. Kom dus lekker schoon én fris op de mat! Draag bij het gebruik van onze oogkussentjes tijdens een sessie liever géén mascara of vette huidolie op het gezicht. Denk met scherpe nagels alsjeblieft om de matten. Maak anders gebruik van een exra eigen mat / handdoek.

 

* We starten de sessies graag in rust. Houdt het kalm en rustig wanneer je de zaal binnenkomt. Zoek een fijne plek uit en creëer lekker je eigen bubbel en kom alvast tot jezelf.

 

* Het dragen van mondkapjes zijn niet toegestaan. Wij werken voortdurend met de ademhaling. Het dragen van een mondkapje is daarom niet verantwoord. Mondkapjes zijn schadelijk voor de luchtwegen, en kunnen langdurige en blijvende schade veroorzaken. Ook bestaat er een verhoogde kans om onwel te raken wanneer de ademhaling dusdanig wordt belemmerd.

 

* Wat neem je mee?

 

- Je eigen Yoga mat (niet verplicht)

Er liggen basismatjes, je mag hier altijd je eigen mat overheen leggen.

- Handdoek voor op de mat

 

De rust van de Yin Yoga / Yoga Nidra maakt dat het lichaam koel blijft. Tijdens een sessie Yin Yoga kun je het van de ene houding warm krijgen waar je het juist van de andere houding weer koud krijgt. Elk lichaam reageert weer anders op een houding. Zorg er voor dat je warm genoeg gekleed bent. Zorg voor wat extra laagjes zodat je een extra laagje aan of uit kunt trekken. Neem zeker in de herfst / winter periode een extra vest mee en wellicht een extra paar lekkere warme sokken of slofjes!

 

* Zak zonder verwachtingen op je mat en geef jezelf over aan de ontspanning en geniet!

 

* Tip! Meld je aan voor één gratis proefsessie!