!! prikbord !! 

Op ons prikbord vind je alle aankondigingen m.b.t. speciale acties, sessies, workshops of eventuele wijzigingen of meldingen. Houdt deze pagina daarom dus goed in het visier!

Kerstvakantie

 

Kerstmis staat voor de deur! We luiden de laatste dagen van het jaar in! Wat hebben we het afgelopen jaar weer mogen dingen mogen doen en wat hebben we lieve, mooie en bijzondere mensen mogen ontvangen en ontmoeten ✨πŸ₯°πŸ™πŸ»

 

Vrijdag a.s. start de kerstvakantie en zullen wij de komende periode beperkt geopend zijn. Wat betekend dat wij uitsluitend geopend zijn op afspraak voor massages en of begeleiding en natuurlijk onze mooie afsluiter van het jaar de Rebalance sessie op 29 December 2022!

 

De reguliere Yoga sessies zullen vanaf 9 januari 2023 weer worden hervat!

 

Wij wensen jullie hele fijne en liefdevolle dagen toe! En hopen jullie in het nieuwe jaar (weer) te mogen verwelkomen! πŸŽ„πŸŽ†βœ¨β€οΈ

 

Altijd in Liefde,

 

Chantal, Anieska & Alie β€οΈπŸ™πŸ»βœ¨

 

 

 

Rebalance

 

We tellen af, de laatste dagen van 2022 zijn in zicht! Ook deze keer sluiten we het jaar weer op bijzondere wijze af!

 

Op een liefdevolle manier naar jezelf kijken, doorvoelen, we mogen in de verzachting afsluiten, los laten wat ons niet langer meer dient, volledig ontstressen, we zetten intenties voor het komende jaar en laden onszelf op met een hernieuwde energie. Even puur genieten in rust met o.a. heerlijke Yin Yogaoefeningen en prachtige klanken tijdens een soundhealing. Ook zullen we voor iedereen een mooie kaart leggen waarbij je een boodschap/inzicht krijgt die je mee mag nemen het nieuwe jaar in. Het beloofd een bijzondere, liefdevolle avond te worden! Kom je ook?


 
29 December 2022
Tijd 19:00 - 21:30
Aanvang 18:50
Bijdrage: € 37,50 *gepast contant te voldoen

 

• Let op! Prijzen voor workshops en andere speciale sessies vallen niet onder abonnementen / strippenkaarten. 

 Thee en iets lekkers inbegrepen 

 

 

Sacred Healing Circle ✨πŸͺΆβ€οΈ

 

Er staat weer een bijzondere Sacred Healing Circle op de agenda! Dit maal een helende en transformerende vrouwencirkel waarin we elkaar als prachtige, spirituele wezens mogen eren, samen in verbinding met elkaar in dankbaarheid en liefde βœ¨β€οΈπŸ™πŸ»πŸͺΆ

 

Duik samen de diepte in, voel waar je heling en verzachting nodig hebt, kom in verbinding met jezelf, jouw hartenkracht en verbind met elkaar, transformeer!

 

Ervaar die bijzondere krachtige energie, laat het stromen. Voel wat voor mooie energie er wordt gecreëerd met elkaar, wat er ontstaat. Je mag je pijnen, wonden omarmen, je hoeft jezelf niet langer te negeren of te verstoppen. Ga weer in het licht staan mooie, krachtige vrouw!


11-11 is niet zomaar een mooie datum, op deze dag vind er een Engelenpoort plaats! 

 
Emotionele trauma’s uit dit leven én vorige levens worden losgeweekt, en komen naar de oppervlakte, helende en paranormale gaven worden versterkt en vergroten ons bewustzijn.

 

Engelenpoorten zijn portalen die zich openen op de dagen waarin dubbele getallen in de datum voorkomen, zoals 10-10, 11-11 en 12-12.

 

Hoge energiefrequenties komen via deze poorten naar de aarde en zijn dan ook van grote invloed zijn op ons energetisch systeem. Tijdens deze Engelenpoorten ervaren we veel ondersteuning van onze engelen! Zo ontvang je helende energie maar ook boodschappen via dromen, teksten, liedjes, veren of andere bijzondere tekens die je aandacht trekken.

 

Geen mooier moment voor een vrouwencirkel!!

Voel je vrij, geliefd en vooral zó welkom!

 

Datum: 11-11-22

Tijd: 19:30 tot 22:00

Prijs: €25,00 *Contant gepast te voldoen


* thee en gezond lekkers inbegrepen

* Beperkt plaatsen beschikbaar

 

 

Soul Sound Session

 

Laat je 1,5 uur onderdompelen in een heerlijke ontspannende Soul Sound Session.

Een heerlijke sessie waarbij je ontspannen op je mat ligt, eventueel lekker onder een dekentje of heerlijk ondersteund door een bolsters en/of kussentje en je ondertussen laat meenemen op ze ontspannende klanken van de prachtige chimes, gong en rainmaker onder het genot een heerlijk geurende aroma van etherische oliën.

Even helemaal niets, maar gewoon pure rust.


Datum: --2022
Tijd: 20:30 - 22:00
Prijs: 25,00 * contant, gepast te voldoen

 

* Omdat we bewust met kleine groepen werken zijn de plekken voor onze sessies beperkt.

 

 

Ouder & Kind Yoga

Zoals we al vaker hebben beschreven levert Yoga een bijzondere bijdrage aan onze algehele gezondheid. Bij kinderen geldt dit ook nog eens voor de algehele ontwikkeling.

 

Gedurende de sessie leren kinderen op een speelse en ongedwongen manier te ontspanning, zich te ontplooien, in verbinding te komen met zichzelf.

 

Tijdens de sessie doen we diverse leuke oefeningen, zowel actief als rustig, inspannend als ontspannend. werken we met "dierenyoga" en fijne rustgevende muziek. De kinderen leren zo allerlei nieuwe lichaamshoudingen!

 

Door de leuke zintuigen- en ademhalingspelletjes worden ze steeds meer bewust van hun zintuigen. Zo komen ze op een leuke, ongedwongen en speelse manier meer in contact met zichzelf wat hun innerlijke rust bevordert. Zo ontwikkelen ze een betere concentratie en leren ze zichzelf steeds beter kennen, hun grenzen te ontdekken én te stellen. Om zo te werken aan meer groei en zelfvertrouwen.

 

Datum:  volgt!

Tijden:

Ouder & Kind Yoga (3 t/m 5 jaar) 13:30 - 14:30

Ouder & Kind Yoga (6 t/m 10 jaar) 15:00 - 16:00

Prijs: €23,50  *contant

 

* Omdat we bewust met kleine groepen werken zijn het aantal plaatsen voor onze yoga sessies beperkt.

 

 

Tijdens Yin Yoga staat een sessie volledig in het teken van verbinding, naar binnenkeren, connecten met je zelf, heling en ontspanning. Maken we een reis door het lichaam en mag je jezelf volledig overgeven. Je lichaam doorvoelen en loslaten wat je niet langer dient...

 

Gaat het Yin Yoga uurtje jou ook altijd té snel voorbij? Zou jij ook nog wel veel langer willen en kunnen ontspannen? Nou dat kan!

Het komende jaar creëren we van deze magie heerlijke, extra lange Yin Yoga Full Body sessions!

 

Komende data;

 

 

 

Note!

 

Tijd; 19:00 - 21:30 Aanvang; 18:50
Kosten; €37,50 contant

 

* Thee en iets lekkers inbegrepen

* De Yin Yoga Full Body Sessions vinden doorgang bij minimaal 4 á 5 personen

 

 

Volle Maan Meditatie

 

Datum: x-x-2022

Tijd: 20:30 - 21:30 (aanvang 20.20)

Prijs: € 17,50 Contant

* De meditatie vind doorgang bij minimaal 4 á 5 personen

 

* Thee en iets lekker inbegrepen